Baby Jogger City Select 2 Second Seat Kit - Eco-collectie - Lunar Black (2024)

1.6

van 5.0

30 beoordelingen

Schrijf een recensie

Momentopname van beoordelingen

5 sterren

10%(3)

4 sterren

7%(2)

3 sterren

0%(0)

2 sterren

3%(1)

1 ster

80%(24)

van recensenten
Aanbevelen

Zo teleurgesteld!!

Door mng96

van de Verenigde Staten

op 26 januari 2023

Blijkbaar ben ik niet de enige die extreem teleurgesteld is in dit bedrijf. We hebben onze city select lux meer dan een jaar geleden gekregen en denken er nu over om ons gezin uit te breiden, dus zijn we op zoek gegaan naar een tweede stoel en die verkopen ze blijkbaar niet? We hebben zoveel onderzoek gedaan naar deze kinderwagen en er zoveel geld aan uitgegeven. Ik wou dat we gewoon voor de uppa baby vista waren gegaan. Hoe kun je de accessoires voor eerdere modellen niet verkopen? Ik krijg helemaal upgrades met nieuwe functies, maar er zou een manier moeten zijn waarop we onze lux nog steeds kunnen gebruiken met de nieuwere versie van de tweede stoel OF ze moeten de oudere versie-accessoires maken. Zal dit merk nooit aanbevelen. Ongelofelijk teleurgesteld.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Past niet op het oudere model!

Door geïrriteerd

uit Indianapolis

op 8 januari 2023

Ik kocht de baby-jogger eind 2019 voor mijn eerste kind, omdat ik dacht dat als ik een tweede kind zou krijgen, ik indien nodig een extra stoel zou kunnen kopen. Welnu, mijn tweede kind is nu te groot voor het babyzitje, dus ik kocht het tweede kinderzitje en realiseerde me net dat ze de hele formulering van de bevestigingen hebben veranderd, zodat je de nieuwe stoelen niet op de vorige generatie kinderwagens kunt passen! Als ik had geweten dat ze dit gingen doen, had ik bij een ander merk gekocht. Ik weet bijvoorbeeld dat andere merken ervoor zorgen dat oudere modellen werken met nieuwere bijlagen. Koop dit merk niet. Want als je dat doet, schakelen ze waarschijnlijk over een jaar alles om en moet je allemaal nieuwe producten kopen. Nu heb ik geen idee wat we gaan doen. Ik geef geen honderden dollars uit aan een gloednieuwe kinderwagen! Frustrerend!

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Niet compatibel met City Select Lux

Door Shelby C.

van onbekend

op 7 januari 2023

We hebben net in 2021 onze city select Lux-kinderwagen gekocht. Nu hebben we een tweede kind en kunnen we het tweede zitje niet toevoegen omdat ze niets hebben dat compatibel is met de kinderwagen. Het bedrijf moet de nieuwe producten in ieder geval compatibel maken met de bestaande producten voor mensen die mogelijk onderdelen/accessoires nodig hebben.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Kwaliteit en vormgeving

Door Drew b.

van Fort Lauderdale FL

op 25 december 2022

Vreselijk ontwerp, het ontwerp van het autostoeltje voor baby's voor een tweeling kan een van de benen of voeten van de baby verpletteren. De autostoelen blijven de helft van de tijd vastzitten als je ze probeert uit te trekken.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Teleurgesteld

Door MaggieH

van onbekend

op 22 december 2022

Geweldige kinderwagen die we twee jaar hebben gebruikt, maar nu leer ik dat dit model niet meer leverbaar is en dat er geen optie is om een ​​tweede zitje te kopen. Dit is ongelooflijk teleurstellend aangezien we deze dure kinderwagen pas twee jaar hebben. Kan dit model of bedrijf om deze reden niet aanbevelen.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Het IS compatibel met het City Select 1.0-frame!

Door Tall Roses

uit Boston, Massachusetts

op 14 december 2022

Wij hebben onze City Select kinderwagen in 2020/2021 gekocht. Ik las reviews dat het tweede zadel voor de City Select 2.0 niet paste bij het oude frame, maar gelukkig wel. Je moet de opstelling van de stoelen en de kap een beetje uitzoeken, omdat sommige combinaties qua beenruimte krap leken, maar het past! We konden het stoeltje zelfs op ons Cybex Aton 2-autostoeltje plaatsen. De tweede zitset wordt geleverd met de verlengers, dus die hoef je niet apart te kopen. Ze klikken net boven de voorwielen vast. Mijn enige kritiek (en het is een kleine in vergelijking met het betalen van honderden dollars voor een nieuwe dubbele kinderwagen) is dat onze originele kinderwagen zwart is en het nieuwe zitje grijs.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Ongelukkig

Door AndiLundy

uit Zuid-Californië

op 9 december 2022

Ik kocht de city select omdat ik dacht dat hij met mijn gezin zou kunnen meegroeien. Mijn jongste maakt zich klaar om uit het kinderzitje te stappen en in een converteerbaar autostoeltje te stappen. Ik ben erg teleurgesteld dat ik het tweede zitje dat bij mijn kinderwagen past niet meer kan vinden. Ik investeerde in een geselecteerde stad, denkend dat ik die zou kunnen gebruiken naarmate ons gezin groeide.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Niet compatibel met Original City Select

Door adaniels6

uit Utah

op 5 december 2022

We kochten de City Select eind 2020, we waren zo enthousiast dat de kinderwagen de mogelijkheid had om met ons gezin mee te groeien. Voordat ik de kinderwagen kocht, nam ik contact op met de klantenservice om te bevestigen dat er in de toekomst accessoirestoelen beschikbaar zouden zijn, zelfs als er een extra versie van de kinderwagen zou worden uitgebracht. De vertegenwoordiger die op mijn e-mail reageerde, verzekerde me dat toekomstige versies van de kinderwagen compatibel zouden zijn met het origineel of dat we accessoires zouden kunnen krijgen die voor het origineel zijn ontworpen, helaas is dat NIET het geval en kunnen we nergens een tweede stoel voor onze kinderwagen vinden. Zeer teleurgesteld over de verkeerde informatie die door het bedrijf is verstrekt. De kinderwagen zelf werkt prima, zou dit merk alleen niet aanraden vanwege alle veranderingen.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Zo dom

Door Cmarie

uit Sioux Falls, SD

op 26 november 2022

Ik ben ZO GEËRRIGEERD dat dit 2e zitje niet compatibel is met de originele City Select-kinderwagen. Net als vele anderen heb ik in 2020 geïnvesteerd in mijn City Select-kinderwagen met plannen om deze met mijn gezin mee te laten groeien. Ik zou deze kinderwagen NOOIT voor dat geld hebben gekocht als hij niet de mogelijkheid had om er een dubbele kinderwagen van te maken... wat nu wel het geval is. Zo teleurgesteld.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Waarom is dit NIET compatibel?!?!

Door gefrustreerde ouder9

van onbekend

op 24 november 2022

Deze ombouwset voor een tweede zitje is niet compatibel met mijn City Select-kinderwagen, die ik nog geen anderhalf jaar in bezit heb! Dit is volkomen belachelijk. Baby Jogger, wat ben je in vredesnaam aan het doen door geen ombouwset te hebben voor de City Select (1? blijkbaar) die ik LAATSTE JAAR heb gekocht?! Ik kreeg de City Select-kinderwagen op aanbeveling van een vriend, maar op dit moment heb ik er grote spijt van dat ik niet voor een ander merk ben gegaan. Een van de verkoopfactoren was dat het een enkele kinderwagen was die kon worden omgebouwd tot een dubbele kinderwagen, waarvan we wisten dat we die nodig zouden hebben omdat we van plan waren om meer dan één kind te krijgen. Wat moeten we nu doen nadat we honderden dollars hebben uitgegeven aan een kinderwagen waarvan we dachten dat die geschikt zou zijn voor ons gezin voor de lange termijn, die blijkbaar niet kan voldoen aan de beloften die in de advertenties zijn gedaan?

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Kan de tweede stoel nu niet toevoegen!?

Door CeCe A.

uit Ohio

op 24 november 2022

Net als verschillende andere beoordelingen, ben ik buitengewoon teleurgesteld om te ontdekken dat ik de tweede stoel niet langer kan kopen voor mijn nu 1-jarige. Ik kocht deze kinderwagen in 2020 vlak voordat we ons eerste kind kregen, wetende dat we een jaar later nog een baby zouden proberen en wist dat deze kinderwagen met ons gezin zou meegroeien. Onnodig te zeggen dat deze kinderwagen nu nutteloos voor ons is en ik zal moeten kijken of ik nog een dubbele kinderwagen kan kopen, maar ik zal dat bij een andere fabrikant doen. Wat een verspilling!

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Geen tweede stoel beschikbaar!

Door Jazmyn

uit Chicago

op 23 november 2022

Kocht dit in 2020 en gebruikte het alleen voor mijn ene kind, ik kreeg te horen dat ik een tweede zitje kon krijgen als ik ooit als dubbele kinderwagen moest gebruiken, ik ben echt van streek dat ze geen optie meer hebben, zelfs niet beschikbaar voor deze dure kinderwagen die ik heb gekocht omdat ik nu een tweede kind heb.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

City Select-modelbevestiging stopgezet

Door Cynthia R.

uit New Jersey

op 21 november 2022

Ik kreeg mijn eerste kind in mei 2021. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om voor het Baby Jogger City Select-systeem voor onze baby te gaan, voornamelijk vanwege het vermogen om uit te breiden en een extra stoel toe te voegen als we ervoor kiezen om ons gezin uit te breiden. Minder dan anderhalf jaar later verwacht ik opnieuw en ik ben UITERST teleurgesteld om te ontdekken dat de city select 2nd seat attachments niet meer leverbaar zijn. Ik begrijp dat je de city select 2 in de zomer van 2021 hebt uitgebracht, maar om door te gaan en alle items die compatibel zijn met de city select zo snel te elimineren is VERSCHRIKKELIJK. Weet u hoeveel gezinnen ZO veel geld aan uw reissystemen hebben uitgegeven, zodat ze nu minder dan anderhalf jaar later nutteloos zijn? Ik ben ERG aarzelend om ooit nog een product van je te kopen, uit angst dat het weer wordt stopgezet. Zonder enige vorm van deal voor de gezinnen met een City Select-model, zal ik mijn geld elders moeten investeren.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

GEEN TWEEDE STOEL VOOR CITY SELECT!!!

Door MAMA H.

van Hilo Hawaï

op 17 november 2022

Zoals de meeste ouders, heb ik ook een city select gekocht in het vorige model. IK BEN LOYAAL AAN CITY JOGGER! GELD IN DIT PRODUCT INVESTEREN IN DE VERWACHTING DAT HET MET ONS ZAL GROEIEN. Dit is mijn derde CITY JOGGER-kinderwagen, te beginnen met mijn eerste kind in 2010! Nu zit ik op mijn zesde kind, EN KAN HET TWEEDE STOEL VOOR HET VORIGE MODEL VAN CITY SELECT NIET VINDEN. IK BEN ZO TELEURGESTELD!!

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Product is niet compatibel met vorig model

Door aanliggers

van Salt Lake City

op 14 november 2022

We kochten iets meer dan 2 jaar geleden een City Select-kinderwagen toen mijn vrouw en ik ons ​​eerste kind verwachtten. Het idee om een ​​mooie, hoogwaardige kinderwagen te kopen die met ons gezin kon meegroeien, was de kosten vooraf waard. Toen ik echter verder keek naar het toevoegen van een zitje aan onze kinderwagen, realiseerde ik me dat dit nieuwe zitje NIET compatibel is met de City Select. Ik ben verscheurd omdat we van de kinderwagen houden, maar zo teleurgesteld zijn dat hij niet werkt zoals geadverteerd.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Zeer teleurgesteld past niet op city select

Door kmom

uit Lincoln, NO

op 9 november 2022

Ik zit in hetzelfde schuitje als iedereen. Met mijn eerste in 2020 veel geld geïnvesteerd in een city select systeem en nu mijn gezin is gegroeid kan ik nergens het tweede zitje vinden dat op mijn kinderwagen past. De ENIGE reden waarom ik deze kinderwagen heb gekocht, was om uit te breiden terwijl ons gezin dat doet. Ik heb zoveel aanstaande moedervrienden verteld hoeveel we van onze kinderwagen hielden en velen hebben het systeem ook gekocht. Ik zou het nooit hebben aanbevolen als ik had geweten dat dit een probleem zou worden. Ik hield van onze kinderwagen, maar nu heb ik het gevoel dat ik zoveel geld heb verspild en een geheel nieuw kinderwagensysteem moet aanschaffen. Je kunt er zeker van zijn dat ik geen ander city select- of babyjogger-product zal krijgen.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Niet compatibel??

Door Alex2022

van Glenville NY

op 8 november 2022

Het klinkt alsof ik in hetzelfde schuitje zit als iedereen... op zoek naar een tweede zitje voor de kinderwagen die ik in 2020 kocht - absurd dat ze ermee stopten

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Geweldig kwaliteitsproduct

Door CRoy

uit Richmond, VA

op 2 november 2022

Geweldige kwaliteit, we houden al 10 jaar van deze kinderwagen. Ik moest net de stoel bijwerken voor onze nieuwe baby. Ik hou van de groene stof.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Weggeblazen

Door Ac04

van onbekend

op 24 oktober 2022

Ik kan echt niet geloven dat we geen ander hulpstuk kunnen kopen voor iets dat we minder dan twee jaar geleden hebben gekocht. Maakt onze kinderwagen eigenlijk onbruikbaar nu onze tweede uit zijn autostoeltje is gegroeid.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Geen tweede stoel meer voor City Select

Door krob

van onbekend

op 19 oktober 2022

Na het lezen van andere beoordelingen, lijkt het erop dat ik het gevreesde antwoord heb, dat de City Select 2 tweede stoel en bevestiging niet werken voor de originele City Select. Ik kocht mijn City Select in 2020 voor mijn eerste kind en had net mijn tweede. Ik heb dit kinderwagensysteem gekocht om mee te groeien met mijn gezin. Ik kwam om de tweede stoel te kopen en kan deze NERGENS vinden. Dit is ZO frustrerend en teleurstellend omdat we het hele systeem en 2 autostoelen hebben. Klantenservice heeft al 3 dagen niet gereageerd. Het lijkt erop dat ik nooit meer iets anders van dit bedrijf zal kopen en nu een heel nieuw kinderwagensysteem moet vinden terwijl ik jongleer met mijn peuter en pasgeboren baby. Dit is zo'n teleurstelling.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Zeer teleurgesteld

Door Em2021

uit Rochester, Minnesota

op 14 oktober 2022

We hebben onze City Select vorig jaar (2021) gekocht en we weten helemaal niet dat ze het model zouden veranderen. Toen ik op zoek ging naar de 2e bevestiging en het zitje voor ons volgende kind, ontdekte ik dat we geen kinderwagenbevestiging voor ons 2e kind kunnen toevoegen.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Wauw - ze hebben het model veranderd, dus we kunnen niet uitbreiden

Door KelseyR

uit San Diego

op 12 oktober 2022

Ik zou deze wandelwagen in 2020 nooit hebben gekocht als ik wist dat ze het model aan het veranderen waren en ik de 2e stoel niet zou kunnen toevoegen. Dit was een van de weinige redenen waarom ik dit merk kocht boven de Uppa Baby. We hebben in deze kinderwagen geïnvesteerd en zelfs 3 basissen voor het kinderzitje gekocht om mijn auto, mijn echtgenoten en mijn schoonfamilie te huisvesten. Nu kunnen we niet eens een tweede stoel toevoegen aan ons groeiende gezin? Dit is absurd en ik ben erg teleurgesteld in het merk.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Beëindigde stoel voor Original City Select

Door CamiAnne

uit Salt Lake City, Utah

op 25 september 2022

Dit is ongelooflijk frustrerend. Net als anderen heb ik een tweede stoel nodig voor een origineel City Select Baby Jogger-model. Mijn kinderwagen is nog geen twee jaar oud en ik ben geschokt dat er geen compatibele opties voor een tweede zitje beschikbaar zijn. We houden van onze kinderwagen en zouden willen dat we een optie hadden voor een tweede zitje.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Geen stadsselectie meer

Door Nikki5

van onbekend

op 19 september 2022

Ik kocht mijn city select in 2021 en ik heb net weer een baby gekregen. Nou, ze hebben de stadsselectie stopgezet en dit is de enige stoel die beschikbaar is. Het past niet bij het origineel, het is zo'n enorme teleurstelling. Zal niet nog een keer een andere kopen.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Werkt niet met de City Select

Door NicoleSab

uit New Jersey

op 14 september 2022

Zeer teleurgesteld. Ik heb de City Select anderhalf jaar geleden gekocht. Nu zwanger van mijn tweede en kan de adapter niet vinden. Wat een taille van veel geld. Ik zou het niet doen, maar de stad selecteert er 2 voor het geval dezelfde dingen gebeuren.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Geen City Select meer?

Door DKG9118

van Waukesha wi

op 21 augustus 2022

We hebben in maart 2021 een City select-kinderwagen voor onze douche gekregen en nu hebben we een tweede baby en hebben we een tweede zitje nodig en ze worden stopgezet. Zeer teleurgesteld en gefrustreerd ... zonde van het geld voor zo'n dure kinderwagen. We hadden hoge verwachtingen dat dit ons jaren zou duren

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Uitstekende kinderwagen

Door Emily0165

van Boca Raton, FL

op 16 juni 2022

Ik gebruik mijn City Select 2 de afgelopen 6 maanden dagelijks en ik ben er absoluut verliefd op. Het is zo gemakkelijk om het autostoeltje voor baby's en de naar voren of naar achteren gerichte stoel te manipuleren. Het materiaal is erg mooi en de opbergmand is enorm. Ik hou ervan hoe duurzaam deze kinderwagen is; ik ben echter maar 1,80 meter lang, dus het kost nogal wat moeite om mijn SUV op te vouwen en achterin te plaatsen. Ik zou deze kinderwagen in een oogwenk weer kopen en ik raad hem aan al mijn vrienden aan.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Had veel ruimte en veel schaduw van de zon

Door perziken

van onbekend

op 5 mei 2022

Zeer eenvoudig te installeren en hou van de kleur, zou het ten zeerste aanbevelen

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Slechtste stoelrevisie ooit!

Door Andrew76

uit Indiana

op 4 mei 2022

Wie er ooit aan dacht om van de stoel in oudere stijl te veranderen, is duidelijk incompetent.

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Deze set is een geweldige combinatie!

Door Mimiro3

van Atlanta GA

op 2 januari 2022

Mijn Eco-collectieset werd geleverd met het 2e zitje, de leren bumper en de stoeladapter die past bij de Eco-collectie city select-kinderwagen.

Verzending duurde 3 dagen .. best snel gezien het feit dat ik bestelde tijdens de kerstdrukte en vertragingen bij de verzending als gevolg van een pandemie.

Bij aankomst zag ik dat de slanke doos de merknaam "baby jogger" en een afbeelding van het item op de doos had. Geen verrassing voor degenen die dit item proberen cadeau te doen. ter info

De 2e zitplaats is erg fijn. Ik vind het leuk dat de gesp van het harnas niet gemakkelijk uit elkaar valt, zoals de 1e stoel. Geen defect daar. Ik moest de onderkant van de stoel goed opzetten door hem vast te klikken. Super makkelijk. Stof is van vergelijkbare kwaliteit en kleur als de 1e stoel in mijn nieuwe kinderwagenset. Ik zou graag zien dat de voetruimtebalk wordt verlengd voor extra hoogte voor grotere kinderen om de investering in de kinderwagen super waard te maken!!!

Ik zou graag een standaard plastic snackbakje (niets bijzonders) en niet-pvc-regenhoes of -schild (wederom is het slechts een vorm van plastic) aan deze set zien toegevoegd voor al je dubbele kinderwagens waarvoor een tweede stoel moet worden gekocht. Dit is niet veel gevraagd als je bedenkt dat de kinderwagen zelf al een dure investering is, die alleen het frame, het 1e zitje dat vastklikt en de kunstleren veiligheidsbeugel omvat.

Over het algemeen is het een fijne stoel! Bumperbalk geeft luxe uitstraling. De adapters zijn eenvoudig te gebruiken en vast te klikken.

Bedankt!

Deze productbeoordeling is verzameld door de fabrikant.

Baby Jogger City Select 2 Second Seat Kit - Eco-collectie - Lunar Black (2024)

FAQs

What is the difference between City Select 2 and eco? ›

While they both have the same functionality, the Eco Collection offers a more sophisticated, sleeker look, upgraded, eco-friendly and antibacterial Tencel fabrics, a leatherette handlebar, and it comes with a bumper bar.

Can Baby Jogger City Select hold two car seats? ›

CAR SEAT COMPATIBILITY

You can use one or two infant car seats on the Baby Jogger City Select frame, making it a great option whether you have newborn twins or a new babe and a toddler. The City Select is compatible with select Baby Jogger, Britax, Graco, Maxi-Cosi, Chicco, Peg Perego, Cybex, BOB and Nuna car seats.

What age is the baby jogger city select 2 for? ›

The youngest age for the stroller seat and Second Seat Kit is 6 months. Each Baby Jogger City Select seat has a maximum carry weight of 45 pounds. The greatest headroom from seat bottom to the canopy top is 24 inches. In general, this sizing works for children until around age three and a half.

Is the city select stroller worth it? ›

It's also built to last, and it's full of thoughtful details and features which makes both your experience and your child's convenient and comfortable. The Baby Jogger City Select is a durable stroller that looks good, feels good, and can transform into anything you need it to be.

How to arrange car seats with two kids? ›

The safest place to install two car seats depends on if you're installing the car seats in the rear-facing or forward-facing positions. If both of the car seats are rear-facing/forward-facing, place the younger child in the middle and the older child behind the passenger seat.

Is Baby Jogger discontinuing city select? ›

In summer 2021 Baby Jogger released the City Select 2, which replaced both the previous City Select and the City Select LUX, which are now discontinued.

Which Baby Jogger is best? ›

The Best Jogging Strollers of 2023
  • Best Jogging Stroller for Everyday Use: Bob Gear Jogging Stroller.
  • Best All-Terrain Jogging Stroller: Thule Urban Glide Jogging Stroller.
  • Best Affordable Jogging Stroller: Baby Trend Expedition Jogger.
  • Best Easy-to-Fold Jogging Stroller: Graco FastAction Jogger.
Jun 1, 2023

How long do Baby Jogger car seats last? ›

4. Expiration date if you have a BABY JOGGER CAR SEAT: CityGO Infant Car Seat: This seat's manufacture date is found underneath your child's seat. On the registration card, you'll see a “Do not use 7 years after the manufacture date”, making it very clear when to stop using the seat.

What age can baby sit in baby jogger? ›

How old should my baby be before they are able to sit in the upright seat of a Baby Jogger? Our strollers and joggers can be used for children in an upright position from approximately six months to five-years-old.

What is the age limit for City Select bassinet kit? ›

Restrictions: Newborn to 6 months, Max. weight capacity: 11 kgs. Not intended for overnight sleeping.

Does City Select 2 have a bassinet? ›

The City Select 2 Deluxe Bassinet offers your newborn a soft and comfortable spot to rest with a luxurious quilted interior, a large vented sun canopy with a UV 50+ rating, a pop-out sun visor and a wind guard to protect the baby from the elements.

What is the city select 2 eco range? ›

The city select® 2 eco range is available in Lunar Black and Harbour Grey colours and features premium leatherette accents on handle and belly bar, adding an extra touch of style. (Belly bar is also included for both single and second seat in the eco range.

What is the difference between City Mini 2 and City Tour 2? ›

Wheels – City Mini is an 8″ three-wheeler (front wheel is doubled with suspension) whilst the City Tour has four wheels 5″ front and 6″ at the rear. This makes the City Mini slightly better at tougher terrains and off-roading and ever so slightly more manoeuvrable.

How much does City Select 2 weigh? ›

35.5 lbs

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5827

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.