16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (2024)

Je kent de uitdrukking,"Wat je ziet is wat je krijgt"?

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (1)

Nou, als het gaat om e-mailmarketingcampagnes, is dat misschien niet altijd het geval.

In dit bericht bespreken we de beste gratis en betaalde e-mailtest-, preview- en weergavetools die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw e-mails klaar zijn voor de ogen van uw leads en klanten.

Wat is een e-mailpreviewer?

Een e-mailvoorbeeld is een hulpmiddel waarmee u een voorbeeld van uw berichten kunt bekijken voordat u ze naar uw lijst verzendt. Door een voorbeeld van uw berichten te bekijken, zorgt u ervoor dat uw e-mails professioneel, foutloos, gemakkelijk leesbaar en klaar voor uw leads en klanten zijn.

Waarom een ​​e-mailpreviewer gebruiken?

Omdat iedereen verschillende e-mailproviders gebruikt, zoals Gmail, Outlook of Yahoo, kunnen e-mails er voor verschillende abonnees anders uitzien.

Soms worden afbeeldingen geblokkeerd, ontbreekt alt-tekst of worden lettertypen niet weergegeven. Als dit gebeurt, kunt u uw geloofwaardigheid schaden en abonnees verliezen. Daarom is het essentieel om je e-mails te testen voordat je ze verstuurt.

Laten we nu even de tijd nemen om HTML versus platte tekst e-mails en voorbeelden te bekijken.

HTML-e-mails versus platte tekst-e-mails

HTML-e-mails coderen een document zodat een HTML-lezer (bijvoorbeeld een webbrowser) informatie kan lezen en weergeven. Hierdoor kan een pagina multimedia, kleuren, afbeeldingen en meer weergeven. E-mails met platte tekst bevatten geen van de multimedia, kleuren, afbeeldingen, speciale lettertypen, enz. die u in een HTML-e-mail zou zien - het is gewoon platte tekst.

Welk e-mailtype u ook kiest, u moet een voorbeeld van uw e-mails bekijken om er zeker van te zijn dat ze klaar zijn voor uw publiek.

Dit is vooral belangrijk als u kiest voor een HTML-e-mail, omdat deze inherent multimedia-elementen, kleuren, lettertypen, merkelementen, afbeeldingen en meer bevat.

Voorbeeld van HTML-e-mail

Naarmate uw HTML-e-mails geavanceerder worden, is het belangrijk om uw e-mails vooraf te bekijken en te testen voordat u ze naar ontvangers verzendt. Met een HTML-voorbeeld kunt u alles aanpassen voordat de definitieve versie naar uw publiek wordt verzonden.

Op die manier kunt u met het volste vertrouwen uw berichten sturen naar de mensen die er het meest toe doen: uw klanten.

Beste hulpprogramma's voor e-mailvoorbeelden

 1. HubSpot E-mailmarketingtool
 2. StuurX
 3. Campagnemonitor
 4. Mailosaurus
 5. GlockApps
 6. Stuur Forensisch onderzoek

Van HubSpot tot GlockApps, hier leest u hoe u de juiste e-mailpreviewer kiest voor uw behoeften en budget. Naast het bekijken van e-mails, bevatten veel voorgestelde tools ook andere functies voor e-mailmarketing, zoals geavanceerd testen.

1.HubSpot E-mailmarketingtool

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (3)

Prijs:$ 18 per maand tot $ 800 per maand.

We hebben de e-mailmarketingtools van HubSpot ingebakken in uw CRM-plan. U kunt authentieke en nauwkeurige klantgegevens gebruiken om uw e-mailmarketinginspanningen kracht bij te zetten.

Omdat het CRM-platform meeschaalt met uw bedrijf, zijn de e-mailmarketingtools van HubSpot ideaal voor groeiende bedrijven.

U kunt lijsten eenvoudig aanpassen naarmate uw aantal abonnees groeit. De e-maileditor met slepen en neerzetten maakt het bekijken van e-mails voor verschillende apparaten en platforms ook eenvoudig.

2.StuurX

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (4)

Prijs:Variërend van $ 9,99 per maand voor 1-1.000 abonnees tot $ 189,99 per maand voor 30.001-35.000 abonnees.

SendX is e-mailmarketingsoftware voor ervaren e-mailmarketeers. Er is slechts één abonnement (Business Plan) en de prijs varieert op basis van uw aantal abonnees. Het Business Plan omvat alle softwarefuncties en onbeperkte e-mails per maand.

SendX richt zich op "ten onrechte verboden" niches, waaronder "cryptocurrency" en "affiliate marketing".

Hun product biedt een heatmap-rapport met een overzicht van het succes van call-to-action (CTA) in verschillende campagnes. U kunt de functie gebruiken om te zien welke beelden lezers inspireren om actie te ondernemen.

3.Campagnemonitor

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (5)

Afbeeldingsbron

Prijs:$ 9 per maand voor een basisplan; $ 29 per maand voor een onbeperkt abonnement; en $ 149 per maand voor een eersteklas abonnement

De Inbox Preview-tool van Campaign Monitor laat zien hoe uw e-mail eruitziet wanneer deze naar alle grote e-mailproviders wordt verzonden en wanneer deze op verschillende apparaten wordt bekeken.

U hoeft alleen maar op de gewenste weergave te klikken in de opties aan de linkerkant. Het is zelfs mogelijk om uw e-mail zonder afbeeldingen te bekijken.

Bovendien kan deze tool controleren of uw e-mail populaire spamfilters passeert om ervoor te zorgen dat deze in de inbox van uw publiek terechtkomt.

4.Mailosaurus

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (6)

Prijs:$ 9 per gebruiker per maand voor een startersplan; $ 16 per gebruiker per maand voor een businessplan; $ 20 per gebruiker per maand voor een professioneel abonnement; en aangepaste prijzen voor ondernemingen

Met Mailosaur kunt u direct zien hoe uw e-mail wordt weergegeven op alle populaire e-mailclients, zodat u eventuele fouten kunt opsporen en er zeker van kunt zijn dat uw e-mail er geweldig uitziet in elke inbox.

Het stelt je verder in staat om je e-mail op verschillende apparaten en verschillende browsers te bekijken. U zult zeker eventuele fouten corrigeren voordat u uw e-mails verstuurt.

5.GlockApps

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (7)

Afbeeldingsbron

Prijs:$ 59 per maand voor een basisbundel; $ 99 per maand voor een zakelijke bundel; $ 199 per maand voor een aangepaste bundel

GlockApps is een deliverability-tool die marketeers in de technische ruimte helpt hun e-mails te bekijken en te testen. Naast het testen op spamscores, kunt u e-mailinhoud bekijken en analyseren.

Nadat u de tests hebt uitgevoerd, geeft GlockApps u actiestappen om uw e-mails te verbeteren voordat u op verzenden drukt.

6.Stuur Forensisch onderzoek

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (8)

Prijs:$ 39 per maand voor een merkplan; $ 63 per maand voor een bedrijfsplan; $ 159 per maand voor een bureauplan

SendForensics is een alles-in-één e-mailbezorgingstool voor in-house marketeers en bureaus. De tool van SendForensics is voornamelijk bedoeld voor het testen van e-mail, maar de betaalde abonnementen bieden ook een voorbeeldfunctie.

Omdat de previewer geen emulator gebruikt, ziet u uw e-mail precies zoals deze eruitziet op een apparaat of browser.

Gratis hulpprogramma's voor e-mailvoorbeelden

 1. HubSpot E-mailmarketingtool
 2. SubjectLine.com
 3. MailNinja E-mail Previewer
 4. Inbox-analysator
 5. ZetMail

Het is belangrijk op te merken dat de volgende gratis e-mailvoorbeeldtools zijn ook gratis e-mailtestenhulpmiddelen. Dit betekent dat ze kunnen helpen met e-mailvoorbeeldenEne-mail testen.

1. HubSpot E-mailmarketingtool

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (9)

Ga gratis aan de slag met de e-mailmarketingsoftware van HubSpot

Met de e-mailmarketingtools van HubSpot kunt u uw marketing-e-mails maken, personaliseren en optimaliseren zonder code of hulp van ontwerpers.

Aangezien deze tool deel uitmaakt van het HubSpot CRM-platform, weet u dat de gegevens die u gebruikt om uw e-mails aan te passen correct zijn. Personaliseer e-mails bijvoorbeeld door te verwijzen naar de levenscyclusfase of lidmaatschapsstatus van de ontvanger en plan vervolgens uw campagne zodat uw aangepaste e-mails automatisch worden verzonden.

Met vooraf gemaakte, aanpasbare e-mailsjablonen en de editor voor slepen en neerzetten van de tool kunt u snel prachtige e-mails naar uw lijst met ontvangers maken.

Ten slotte, A/B-test verschillende elementen van uw e-mails, zoals onderwerpregels of het tijdstip waarop u uw e-mails verzendt, om te bepalen wat het beste werkt voor uw publiek.

2. SubjectLine.com

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (10)

Het is belangrijk om het visuele ontwerp van je e-mails te testen. Vergeet echter niet om ook een voorbeeld van uw daadwerkelijke inhoud te bekijken.

Met SubjectLine.com kunt u uw onderwerpregels testen en een gratis beoordeling van 100 ontvangen. De tool houdt rekening met de totale lengte, woordlengte, urgentie en meer.

Woordkeuze is belangrijk in uw onderwerpregels, en deze tool zal u helpen meer klikbare onderwerpen te ontwikkelen, zodat uw lezers eerder geneigd zijn te openen.

3. MailNinja E-mail Previewer

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (11)

MailNinja is een gratis, gebruiksvriendelijke, overzichtelijke tool voor e-mailvoorbeelden. Met deze tool kunt u direct voorbeelden van uw HTML-e-mails bekijken. Bovendien kunt u uw alt-tekst controleren, test-e-mails verzenden en zien hoe uw e-mail eruitziet op verschillende apparaten.

Dit is een eenvoudige, gratis optie als u een andere preview-tool niet vertrouwt of wilt gebruiken dan uw e-mailmarketingsoftware.

4. Inbox-analysator

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (12)

Inbox Analyzer, een andere gratis tool voor het bekijken van e-mails, helpt de pijn uit het inbox- en spamtesten van uw e-mails te halen.

Stuur uw e-mails naar de meest populaire inboxproviders om te zien hoe ze worden weergegeven en of ze worden afgeleverd. Deze tool laat u weten of uw e-mail in de inbox, in de spammap terechtkomt of niet is afgeleverd.

Bovendien ontvangt u direct rapporten over uw afzenderscores, reputatiewaarschuwingen en zelfs blokkeerlijsten. Met deze tool kun je problemen vinden en leren hoe je ze kunt oplossen.

5. ZetMail

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (13)

Afbeeldingsbron

PutsMail is een gratis e-mailtesttool van Litmus. Bovendien kunt u met PutsMail zien hoe uw e-mail eruitziet op meer dan 50 platforms en apparaten. Dit is een geweldig hulpmiddel als u gewoon op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om een ​​voorbeeld van uw e-mails te bekijken.

Betaalde tools voor e-mailvoorbeelden

 1. Reactie terug krijgen
 2. Lakmoes
 3. Een stripboek
 4. Voorbeeld van Mijn e-mail
 5. E-mail op zuur

1. Reactie terug krijgen

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (14)

Prijs:$ 19 per maand voor e-mailmarketing; $ 59 per maand voor marketingautomatisering; $ 119 per maand voor e-commerce marketing

Get Response is software voor e-mailmarketing waarmee u inhoud kunt maken, de verkoop kunt stimuleren en het verkeer naar uw site kunt vergroten. Bekijk een voorbeeld van uw e-mails in meer dan 25 populaire e-mailclients en bepaal of en wanneer multimedia-elementen zoals afbeeldingen worden geblokkeerd.

2. Lakmoes

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (15)

Prijs:$ 99 per maand voor Litmus Basic; $ 199 per maand voor Litmus Plus

Litmus is een tool voor het testen en ontwikkelen van e-mailcampagnes. Met een betaald account krijgt u toegang tot een tool voor het testen van e-mailvoorbeelden waarmee u schermafbeeldingen van uw e-mails in meer dan 90 verschillende apps en apparaten kunt bekijken.

Met Litmus kunt u berichten op schaal personaliseren. Het is geschikt voor gevestigde bedrijven met grote e-maillijsten. Elk betaald abonnement wordt geleverd met e-mailvoorbeelden en biedt onbeperkte alleen-lezen gebruikers. Er is een reeks sjablonen die eenvoudig te implementeren zijn.

Beter nog, als u een Litmus-account heeft, kunt u een Chrome-extensie aan uw browser toevoegen en uw e-mails testen zonder ooit uw e-mailserviceprovider te verlaten.

Met de extensie kunt u uw links, afbeeldingen en tracking valideren. Bovendien voert de extensie bij elke bewerking direct een nieuwe checklist uit.

3. Een stripboek

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (16)

Afbeeldingsbron

Prijs:$ 15 per maand voor een basisplan; $ 45 per maand voor een medium abonnement; $ 95 per maand voor een pro-abonnement

Stripo is een intuïtieve e-mailbouwer met e-mailtesten en een verscheidenheid aan beschikbare e-mailserviceprovider (ESP)-integraties (waaronder HubSpot, Gmail, Outlook en Mailchimp). Er is een bibliotheek met aangepaste modules, zodat u ze voor verschillende campagnes kunt gebruiken.

Alle e-mails die u ontwerpt met de HTML-editor van Stripo reageren, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken over hoe ze worden weergegeven voor ontvangers op verschillende apparaten. Bovendien controleert de codevalidator van de tool, na het bouwen van dynamische AMP-e-mails met Stripo, de e-mail op fouten voor u.

Stripo zal in de toekomst een "Real-time co-editing & commenting" -functie uitbrengen voor de Medium- en hoger-plannen. Stripo werkt voor in-house marketeers — er is ook een use case voor HR-managers die interne nieuwsbrieven versturen.

4. E-mail Preview-services

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (17)

Prijs:$ 25 per maand voor een standaardplan; $ 45 per maand voor een businessplan; $ 160 per maand voor een professioneel abonnement; $ 399 per maand voor een ondernemingsplan

Email Preview Services (voorheen Preview My Email) is een andere oplossing voor het testen van e-mail waarmee u uw prestaties kunt verbeteren.

Hiermee krijg je echte screenshots van je e-mail in alle populairee-mail providersmet één klik. Deze tool biedt ook e-mailanalyse waarmee u uw e-mailpubliek beter kunt begrijpen.

Het is een geweldige oplossing voor e-mailverbetering voor marketeers, ontwerpers en ontwikkelaars. Elk abonnement heeft onbeperkte e-mailvoorbeelden die toegankelijk zijn via een speciale inbox.

Email Preview Services biedt u vier manieren om e-mails te bekijken voordat u ze verzendt: kopiëren en plakken, API-integratie, HTML-upload en verzenden als e-mail.

5. E-mail op zuur

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (18)

Prijs:$ 74 per maand voor The Basics; $ 134 per maand voor Premium; $ 449 per maand voor Professional)

Email on Acid is een e-mailvoorbeeldtool die is ontworpen om u te helpen e-mails correct weer te geven voor alle klanten. De e-mailvoorbeelden zijn live-clients, dus u ziet precies wat uw abonnees zien.

Deze tool geeft je screenshots, dus je hebt geen vragen over hoe je e-mail eruit zal zien op 90 clients en apparaten. Het test ook op slechte opmaak, verbroken koppelingen en codeproblemen.

Email on Acid biedt ook de mogelijkheid om e-mailvoorbeelden rechtstreeks in de software te becommentariëren, bewerken en beoordelen voor een sneller en efficiënter testproces.

Begin met het bekijken, testen en weergeven van uw e-mails

Een voorbeeld van uw e-mails bekijken is een belangrijk onderdeel van e-mailmarketing. Als mensen je e-mails niet kunnen zien of als je geloofwaardigheid is aangetast, hebben die e-mails hun werk niet gedaan.

Gebruik een e-mailvoorbeeld- en testtool om ervoor te zorgen dat ze perfect zijn voor ontvangers.

Noot van de redactie: dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd in juni 2020 en is bijgewerkt voor volledigheid.

Onderwerpen: Email reclame

16 beste tools voor het bekijken, testen en weergeven van e-mail (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6377

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.